Doar cu o simpla apasare de buton aparatele automate de la Saeco va macina cafeaua boabe, dozeaza cantitatea potrivita de cafea, o preseaza, va distribuie cafeaua si isi depoziteaza reziduurile de la cafeaua.
utilizata intr-un recipient. Prin tehnologia dezvoltata de catre Saeco (grupul de cafea demontabil) sunteti asigurat ca de fiecare data va avea loc o preparare corecta a cafelei cand apasati butonul.
Gasiti farmecul cafelei si bucurati-va de magia momentului prin intermediul clasei Magic, ce se bucura de apreciere in toata lumea. Este pur si simplu Magic.

Magic Comfort va dezvaluie magia cafelei gratie designului, rafinamentului si inovatiei pe care Saeco le-a folosit din plin pentru a crea acest aparat.Putere (W): 1250Capacitate rezervor (L): 2.4Presiune (bari): 15Dimensiuni (mm): 385 x 395 x 455Alte caracteristici: Greutate: 14 kg;
Capacitate container cafea: 300 g;
Capacitate caseta reziduuri: 30 pastile;

Posibilitate de reglare a gradului de macinare;
Distribuitor de cafea cu inaltime reglabila
Functia de preinfuzie;
Tub de distributie vapori;
Plita pentru preincalzirea cestilor;
Reglarea electronica a cantitatii de apa la cafea;
Posibilitate de reglare a cantitatii de cafea util;
Functia de premacinare;
Pannarello dispozitivul de distributie a vaporilor;
Filtru Aqua Prima;
Grup de cafea detasabil;
Posibilitate de preparare a doua cesti simultan;
Posibilitate utilizare cafea macinata;
Suport rotativ;
Culoare: argintiu.
Caracteristici:
Expresorul SAECO Magic de Luxe va va fascina nu doar prin designul sau ci si prin capacitatea sa de a va oferi fie chiar si pentru o clipa un colt de rai in propria dumneavoastra ceasca. Espresor cafea casnic clasic MAGIC ESPRESSO REDESIGN argintiuClasa Magic se remarca prin eficienta de care dau dovada aparatele sale oferindu-va posibilitatea de a bea o cafea de cea mai buna calitate chiar la dumneavoastra acasa. Magic Espresso reprezinta un aparat care a fost mereu apreciat de catre clientii nostri multumita calitatii si performantei, oferind mereu o cafea excelent preparata si cu usurinta.

Dimensiuni(Lxhxl): 235x350x270 mm Greutate: 5, 3 Kg Capacitate rezervor apa detasabil: 2 l Presiune pompa: 15 bar Alimentare: 100 V / 230 V / 240V Putere: 950 W / 1050 W / 1150 W Boiler: aluminiu Carcasa: ABS + metal Culoare: argintiu
Denumiri similare la Cafetiere / filtre de cafea Saeco Magic Espresso: MagicEspresso