Cafea boabe GIMOKA calitate BAR** Prajita si ambalata la pungi de 1kg ** Import ITALIA ** Certificat ISO 2001 etc** Importator autorizat

O serie specială gandit pentru consumul acasă şi în funcţie de cerinţa  şi de ocazie: "Taste Mare", "Mare parte", "Marea Gala",  "Marea Relax"... un moment de recurs pentru a satisface orice dorinta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAR

Ambalarea şi amestecuri a creat exclusiv pentru locul de excelenţă de cafea: la bar.

ORIGINI

O băutură celebru si amanta cum ar fi cafeaua încă se ascunde originile sale.  Numeroase legende au fost dezvoltate în jurul acestui mister. Probabil legenda cele mai renumite şi credibile este una dintre cele yemenita -oi mai greu care a descoperit fructe de padure atunci când turma sa le-au mâncat şi a rămas la nivel treaz toată noaptea.

Cu toate acestea, descoperirea de origine cafea, şi răspândirea ei, este legat  la istoria colonizarii mari şi comerţului internaţional. În Italia, veneţiene au fost primii pentru a descoperi gustul de cafea, apoi a devenit un produs foarte apreciat, o ocazie de întâlnire, un semn de prietenie şi relaxaţi-vă în cafea vechi istoric.

PRODUSELE

Gimoka a game diferite de produse: Home, locul de muncă şi Bar, pentru a satisface toate cerinţele. Mai mult decât atât, datorită noilor soluţii, a creat exclusiv pentru vending şi canal de servire, cafea Gimoka pot fi savurate peste tot.

Moka amestecuri pot fi cumpărate în cele mai bune supermarket italiană, în plus pachetele lor au diferite culori care să ofere sugestii despre utilizarea diferite.