Classe 10 este o maşină espresso inovatoare de cea mai inalta clasa. Pentru a atinge acest rezultat Rancilio a folosit experienţa sa şi de determinare a face Rancilio Classe 10 standard.It noi este ideal pentru aplicaţii Upscale care doresc să îşi păstreze valorile tradiţionale, dar vreau mai târziu în progresele tehnologice şi stil modern. Re-proiectate grup de bere încorporează o extinsă de pre-camera de perfuzie care este capabil de a obţine cel mai bun produs absolut, garantând gust si aroma, care este, fără comparaţie.

Întregul corp al Classe 10 este construit din aluminiu. Componentele interne sunt proiectate cu cea mai mare grijă asigurarea fiabilităţii lungul mai multor ani. În plus, accesul facil la aceste componente facilitează tehnician? S-inspecţii.

Versiunea cu control automat de dozare.
Funcţii sunt controlata electronic, care se traduce la uşurinţa în utilizare şi de mare performanţă. Optiuni USB:

Două logo-uri personalizate pot fi programate în afişajul.

Calculator controlează toate de activitate al maşinii, practic vorbind cu utilizatorul. Aceste operaţiuni inteligente contribui la reducerea costurilor, asigurând totodată de înaltă performanţă.

Masina poate fi programat prin utilizarea modul de săptămânal calendarul pentru a activa şi dezactiva la orele dorite.

Clasa 10 USB este singura maşină tradiţionale cu un program automat de curat.

În plus faţă de pre-a extins camera de perfuzie, există un pre-opţional electronice de perfuzie controlate de program de computer.

Clasa 10 este echipat cu SEQ noi (calitate standard espresso): computerul alerte Barista în cazul în care eliberarea nu este perfect.

iSteam, noul complet automate baghetă de abur permite de lapte care urmează să fie încălzită şi frothed folosind un amestec de abur şi aer, până la o crema moale si extrem de compact se obţine.Classe 8 este o maşină de cafea, care cu adevărat inovatoare stă pe margine de tăiere, care încorporează tehnologia de un standard extrem de ridicate de calitate. Designul său atrăgător face Classe 8 ideal pentru unităţile la modă, mereu iese în evidenţă datorită styling de formele sale şi cu eleganta de oţel. Afiseaza de la bold, forme moderne, Classe 8 este amplificată de un finisaj din oţel inoxidabil, ceea ce face să pară şi mai mult liniară şi compact.

Vă mulţumim pentru laturile sale interschimbabile, Classe 8. De asemenea, se potriveşte foarte bine în spaţiul contra limitat.Classe 6 este o maşină practică şi esenţiale cafea, distinge printr-un liniare, design modern. Ea iese în evidenţă pentru uşurinţa de utilizare, fiabilitate şi versatilitate suprem. Pentru cei care doresc să obţineţi cele mai bune performanţe în timp ce optimizarea spatiului, Rancilio dedică modelul compact de Classe 6, Care concentrează toate potenţialul său într-un corp de dimensiuni mai mici.

Vă mulţumim pentru laturile sale interschimbabile, Classe 6 De asemenea, se potriveşte foarte bine în spaţiul contra limitat.